Studio – Living

Studio – Living

Je kunt er bij ons voor kiezen om de studio te huren, dan kun je helemaal zelf aan de gang. Je kunt dan natuurlijk overal gebruik van maken. Onze lampen, attributen en props. Of je kunt er voor kiezen om samen met ons geweldige team te werken. Wij helpen je dan met het maken van de foto’s, het licht en de settings.

Opties


Je kunt onze studios, een daglicht en een ingerichte studio, van samen 180m2 huren. De twee studios zijn verdeeld over twee verdiepingen met elk een oppervlakte van 90m2. Je kunt gebruik maken van onze lampen en attributen in de studio inclusief achterwanden. Ook is er heerlijke koffie en thee beschikbaar en kun je gebruik maken van de afwasmachine.

Mocht je tijdens het shooten ook gebruik willen maken van een andere studio, naast de studio die je gehuurd hebt, dan is dat bespreekbaar. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Afhankelijk van of de studio die je niet gehuurd hebt op dat moment beschikbaar is of niet.

Heb je vragen of verzoeken? Stuur ons dan vooral een mailtje of bel ons, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Kies je ervoor om met ons samen te werken? Met de expertise van ons team helpen we je om tot het beste eindresultaat te komen!

Tarieven


2 uur studio

€140 excl. btw

4 uur studio (dagdeel)

€275 excl. btw

8 uur studio (hele dag)

€400 excl. btw

Overuren

€65 excl. btw

Deze tarieven gelden voor voor zowel de Studio–Living als voor de Foto /  Film Studio.
Kies je ervoor om met ons samen te werken? Dan gelden hier andere tarieven voor. Neem contact met ons op via mail of bel ons.

Volg ons laatste werk op Social Media!