Foto / Film Studio

Foto / Film studio

Deze ruime studio is perfect voor portret, food, fashion en product fotografie. Vanwege de vele opties in licht maar ook in achtergronddoeken heb je tijdens het fotograferen de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. 

Opties


Je kunt onze studios, een daglicht en een ingerichte studio, van samen 180m2 huren. De twee studios zijn verdeeld over twee verdiepingen met elk een oppervlakte van 90m2. Je kunt gebruik maken van onze lampen en attributen in de studio inclusief achterwanden. Ook is er heerlijke koffie en thee beschikbaar en kun je gebruik maken van de afwasmachine.

Mocht je tijdens het shooten ook gebruik willen maken van een andere studio, naast de studio die je gehuurd hebt, dan is dat bespreekbaar. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Afhankelijk van of de studio die je niet gehuurd hebt op dat moment beschikbaar is of niet.

Heb je vragen of verzoeken? Stuur ons dan vooral een mailtje of bel ons, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Kies je ervoor om met ons samen te werken? Met de expertise van ons team helpen we je om tot het beste eindresultaat te komen!

Tarieven


2 uur studio

€140 excl. btw

4 uur studio (dagdeel)

€275 excl. btw

8 uur studio (hele dag)

€400 excl. btw

Overuren

€65 excl. btw

Deze tarieven gelden voor voor zowel de Studio–Living als voor de Foto /  Film Studio.
Kies je ervoor om met ons samen te werken? Dan gelden hier andere tarieven voor. Neem contact met ons op via mail of bel ons.

Volg ons laatste werk op Social Media!